Passende oplossing

Montage Team Benelux (MTB) is een gerenommeerd vloerverwarming montagebedrijf uit Barneveld. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring met het monteren van diverse vloerverwarmingssystemen door heel Nederland.

Wij zoeken altijd een passende oplossing. We leggen u de beste en meest efficiënte oplossing voor de montage van vloerverwarming op uw project voor, tegen een scherpe prijs. Wanneer u advies nodig heeft over de montage van uw vloerverwarming, dan ondersteunen wij u graag. MTB werkt nauw samen met Vloerverwarming Centrum Nederland (VCN), zodat wij u een totaal pakket kunnen leveren.

De monteurs van MTB zijn VCA gecertificeerd en zijn daarmee op de hoogte van de veiligheidsregels op de bouw. Uiteraard is MTB ook als bedrijf VCA gecertificeerd.

  • Aanvraag
  • Passende offerte
  • Opdracht
  • Legplannen volgens opgave
  • Inplannen van werk
  • Levering materiaal bouw
  • Monteren
  • Persrapport & Foto's

Flexibele planning

MTB werkt met de legploegen op verschillende locaties door heel Nederland. Vanwege onze verschillende legploegen zijn wij flexibel in de planning.

Geen project is ons te groot of te klein; we voorzien met hetzelfde gemak een enkele woning van vloerverwarming als een appartementencomplex. We staan op uiteenlopende projecten voor u klaar; van kantoorcomplexen, scholen en verzorgingstehuizen tot grote bedrijfshallen.

Na montage ontvangt u altijd een persrapport en foto’s van het door MTB verzorgde werk.

Compleet pakket

Samen met Vloerverwarming Centrum Nederland (VCN), kunnen we u optimaal bedienen. Door de korte lijnen is er een nauwe samenwerking; het afroepen van de orders en het inplannen van het personeel zit bij ons onder één dak. Leveringen vinden plaats door Vloerverwarming Centrum Nederland.

We leveren de vloerverwarmingsmaterialen aan op de bouw vanuit ons centrale magazijn in Barneveld. U hoeft dus geen derde partij in te schakelen voor het aanschaffen, transporteren en leveren van de materialen.

Ontzorgen

MTB en VCN kunnen uw vloerverwarmingstraject compleet verzorgen, zodat u niet met meerdere partijen hoeft samen te werken. We maken een passende offerte voor u en na goedkeuring tekenen we in Linear volgens specificatie uw legplan. Tevens plannen we in overleg de montageploegen in.

U kunt de voorgang van uw project bekijken via ons planningsprogramma. Vanuit ons eigen magazijn in Barneveld leveren we de materialen en verzorgen onze medewerkers het vervoer naar uw project. Vervolgens zorgen onze monteurs voor een degelijke montage, waarbij u bij het opleveren de persrapporten en foto's van de werkzaamheden ontvangt. U ontvangt van ons één factuur voor zowel de werkzaamheden en materialen.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer