Bevestigen tussen noppenplaten

MTB biedt een assortiment van diverse hoogten noppenplaten. Een noppenplaat is een kunststofplaat met opstaande noppen waartussen de buis geklemd zit. Onze monteurs leggen de vloerverwarmingsbuizen vast tussen de noppen van de voorgevormde platen.

Volledige vlakke ondergrond

De afwerkvloer voor noppenplaten moet altijd een zandcementdekvloer zijn. Een anhydriet- of gietvloer is niet geschikt vanwege het opdrijven. Het is tevens van belang dat de noppenplaten op een volledig vlakke ondergrond geplaatst worden.

Met de noppenplaten kan er door de monteur van MTB een verleg aanbrengen van 5, 10, 15, of 20 cm. Bij een koude zone, denk aan ramen en deuren, kunnen we makkelijk een warmtezone plaatsen met een kleinere verlegafstand.

De plaat is verkrijgbaar als 'kale noppenplaat' (zonder isolatie), met 10 mm isolatie of met 30 mm isolatie.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer