Binden op draadmatten

In bijna elk nieuwbouwproject wordt de vloerverwarmingsbuis met gegalvaniseerde draadmatten op de constructievloer bevestigd. Onze monteur zet de vloerverwarmingsbuizen door middel van binddraad of bevestigingsclips op de draadmatten vast.

Grote flexibiliteit verlegpatroon

Een groot voordeel van draadmatten is dat er een grote flexibiliteit is bij het bepalen van het verlegpatroon. Afhankelijk van de verlegafstand van de vloerverwarmingsbuizen op de draadmat kunnen we de vloerverwarmingsbuizen monteren met hart op hart 10x10 of 15x15.

Om warmteverliezen in de constructievloer tegen te gaan, gebruiken we soms een aluminium reflectiefolie. Deze folie bestaat uit een geƫxpandeerd polystyreenschuim dat is voorzien van een gemetalliseerde PET-film. De onderlaag garandeert tevens een goede geluidsisolatie tussen de constructie- en de dekvloer.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer