Droogbouw

MTB biedt twee manieren van droogbouw; Radson TS14 en Fermacell. Droogbouw is met name geschikt voor renovatie en projecten met een geringe inbouwhoogte. Droogbouw houdt in dat er geen natte producten zoals zandcement, beton of anhydriet gebruikt worden. Dit scheelt aanzienlijk in de droogtijd van het aan te leggen systeem.

Ideaal voor renovatie

Het TS 14 systeem van Radson is een droogverlegsysteem, waarbij de buizen niet in de cementdekvloer (chape) komen. Dit systeem voor vloerverwarming werkt op basis van speciaal geprofileerde platen uit geƫxpandeerd polystyreen en is voorzien van omega-warmtegeleiders, met daarbovenop straalplaten voor een optimale warmtespreiding.

In de warmtegeleiders klemmen we de verwarmingsbuizen volgens een verlegpatroon van 75, 150 of 225 mm. Dit systeem is compact, licht en ideaal voor renovatie.

Goede geluidsisolatie

Met Fermacell vloerelementen heeft MTB de mogelijkheid om vloerverwarming te monteren waar we een geringe opbouwhoogte moeten aanhouden. Fermacell wordt veelal toegepast in de bestaande bouw en waar de constructievloer minder sterk is. Deze methode is ideaal voor toepassingen op bestaande houten vloeren en renovatie projecten.

Fermacell vloerelementen zorgen voor een goede geluidsisolatie, zijn brandwerend en zorgen voor een goede warmte isolatie. U kunt de vloer later makkelijk afwerken met laminaat, parket, vloertegels of tapijt.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer