Infrezen

MTB heeft voor het monteren op elke vloer een oplossing, of het nu een tegelvloer, betonvloer, cementvloer of anhydrietvloer is. Eén van de mogelijkheden die wij aanbieden is het frezen van vloerverwarming in bestaande vloeren.

Geavanceerde freesmachines

Deskundig MTB personeel slijpt met geavanceerde machines strakke sleuven in de vloer. Groot voordeel is dat de dekvloer niet eerst hoeft te worden gesloopt en verwijderd. De totale hoogte van de vloer wordt niet groter na het aanbrengen van de vloerverwarmingsbuizen.

De vloerverwarmingsbuizen worden in een slakkenhuispatroon in de vloer gefreesd door onze monteur. Voordeel van dit slakkenhuis patroon is dat de warmte gelijkmatig over de vloer verspreid. Door de geringe diepte van de sleuven liggen de vloerverwarmingsbuizen vlak onder het vloeroppervlak, waardoor de vloer in zeer korte tijd kan opwarmen naar de gewenste temperatuur.

Voor een tegelvloer is het wenselijk dat deze in het cement liggen. Wanneer de tegels verlijmd zijn bestaat de kans dat deze los komen te liggen.

Prettige bijkomstigheid is dat de apparatuur waar MTB mee werkt het stof dat vrijkomt bij het frezen opvangt. Zodoende blijven de ruimtes waarin onze monteurs frezen nagenoeg stofvrij.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer