Vloerverwarming tackeren

Bij tackeren zet onze monteur de vloerverwarmingsbuis vast op een daarvoor geschikte tackerplaat. Deze plaat heeft vaak geluidsreducerende en isolerende eigenschappen, waardoor hij bijzonder geschikt is voor renovatie projecten.

Bijzondere vormen

Tackeren is de oplossing voor grote oppervlakken en ruimten met bijzondere vormen, zoals rondingen. De in EPS-hardschuim uitgevoerde tackerplaten zijn voorzien van een scheurbestendige folie waarop een raster is gedrukt. Deze platen hebben zowel een warmte- als een geluidsisolerende functie.

De standaard tackerplaat heeft een dikte van 20 of 30 mm. De bovenkant van de tackerplaat heeft een raster van 50 millimeter blokjes, zodat de buis volgens een vastgesteld patroon kan worden gelegd.

Voor het gebruik van tackerplaten moet de ondergrond vlak zijn. De vloer wordt vervolgens afgewerkt met zandcement of anhydriet.

Accepteren
Wij maken gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek op onze site beter te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en buiten onze website volgen en verzamelen. Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Lees meer